A bebeautil.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ. 
A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Termékek Menü
Most itt jársz: > >

Blog

2019. 03. 19. 00:00:00
A fáradt, fakó arc kezelése kortól és nemtől függetlenül sokaknak kihívást jelent, főleg a tél végi, kora tavaszi időszakban.
Ekkorra kimerülnek szervezetünk vitamin és ásványianyag tartalékai és a napfény hiánya nyomot is hagy bőrünkön, hajunkon egyaránt. Gyakori látvány a tükörben a száraz, fakó, színtelen bőr, karikás, fáradt szem és kontúrtalan ajak, de a mozgás szegényebb időszak és a friss levegő hiánya miatt az egész testünkön nyomot hagyhat a téli időszak. A kor előre haladtával pedig egyre szembetűnőbb a bőr megereszkedése is.
2019. 02. 20. 00:00:00
A száraz bőr nagyon sok nőnek és férfinak okoz rendszeresen problémat. Van, aki csak időszakosan küzd vele (például télen), de sokaknál ez egy állandó probléma.
Éppen ezért két alaptípusát különböztetjük meg a száraz bőrnek: a felszíni vízhiányos és a mélyrétegű vízhiányos bőrt.
2019. 02. 01. 16:53:39
Farsangi smink ötletek és szokások! Elérkezett a február és vele a farsangi szezon! Hivatalosan január 6.-án, Vízkereszt napján kezdődik a farsangi időszak. Ettől a naptól kezdve Húshagyókeddig tart és hagyományosan lakomák (pl.: toros csütörtök), bálok népünnepélyek sorozatából áll. Az ünnepségsorozat csúcspontja a Farsangi bál (Maszkabál), népies nevén a farsang farka, ami egyben télbúcsúztató mulatság sorozat is. Sok országban ekkor tartják a karneválokat (pl.: velencei karnevál), Magyarországon pedig a mohácsi Busójárást. Sok helyen rendeznek farsangkor jelmezversenyt is, amit egy jó farsangi sminkkel nagyszerűen fel lehet dobni!
2018. 10. 04. 00:00:00
Állatokon nem tesztelt! Az állatok világnapjának margójára. Szeretnénk bemutatni nektek azokat a kozmetikai márkáinkat, amelyeket nem tesztelnek állatokon és a környezetvédelmet szem előtt tartva gyártják termékeiket. Egyre több nőnek szempont hogy olyan kozmetikumokat használjon, aminek a gyártása során minél kisebb a környezeti terhelés, és használata során a lehető legkevesebb mesterséges adalékanyagot használják fel. Többnyire azok a gyártók, akik nem használnak állat teszteket, nagyobb figyelmet fordítanak a kozmetikumok minél természetesebb összetételére és a környezet védelmére is.
2018. 08. 28. 00:00:00
5+1 Tipp a tartós smink készítéséhez

Minden nő aki sminkel vágyik rá, hogy miután elindul otthonról, sminkje egész nap frissnek tűnjön és tökéletesen mutasson. Mindegy, hogy csak rúzst vagy szempillaspirált használsz, esetleg reggelente egy teljes sminket készítesz és szépen felépíted az alapozótól kezdve, mindannyiunk célja, hogy a reggel elkészített sminkünk minden körülmények között, lehetőleg minimális igazításokkal egész nap megállja a helyét.
Tartós sminkre bármikor, bárhol szükségünk lehet, egy esti buliban, egy esküvőn, vagy lány búcsúban (úgy, milyen könnyű lesírni), egy medencés buliban vagy egyszerűen egy átlagos, de hosszú hétköznapon.

2017. 11. 19. 00:00:00
Sminkecset útmutató - mi mire való? Szeretnéd jobban kiismerni magad a sminkecsetek világában? Most már olyan sokféle sminkecsetet lehet kapni, hogy nehéz néha eligazodnod, melyiket mire kell használni, és melyek a legalapvetőbb darabok a profi smink elkészítésében, amikre igazán szükséged lehet.
2017. 10. 20. 00:00:00
A Halloween-i smink eredete A Halloween és a Mindszentek ünnepe manapság erősen összemosódik a kultúrák keveredése miatt. Pedig ezek az ünnepek is, mint oly sok másik, több különböző vallásból erednek.
​De mi is az a Halloween és miért sminkeli magát a fél világ ilyenkor rémálomba illő szörnyetegnek?
2017. 10. 08. 00:00:00
Az egzotikus ayurvédikus szépségápolás. Az ayurveda jelentése szanszkrit nyelven az „élet tudománya”, vagy a „hosszú élet gyakorlata”, mely több mint 5000 éve a hagyományos indiai orvoslás alapját képezi. Ez a legősibb holisztikus szemléletű rendszer, egy alternatív gyógyászat, mely magába foglalja mind a test, mind a lélek gondozását. A testet és a lelket megbonthatatlan egységként kezeli, melyek állapota befolyásolják egymást. Még napjainkig is használják alapelveit indiában és Délkelet-Ázsiában.
2017. 09. 24. 00:00:00
Természet ihlette hajszínek

Idén is csodálatos hajszín orgiában van részünk, hiszen a gyönyörű természetes hajszínektől a mesébe illő árnyalatokig minden megtalálható a divat palettáján. A meglepő, hogy az extrém, erőteljes hajszínek is sokszor megtalálhatóak a természetben, főleg így az ősz közeledtével.

2017. 04. 21. 00:00:00

Nagyon sok embert érintő probléma a túlzott hajhullás. Egy nő számára kevés kétségbeejtőbb dolog van a külsejét illetően, mint az, ha a hajkeféje minden nap tele van kihullott hajszálakkal és mindenhol a saját kihullott hajával találkozik. De valljuk be egy férfi sem örül neki, pedig az sokkal elfogadottabb tény, hogy a férfiak egy része korán kopaszodik Nézzük hát meg mit is kell tudnunk a hajunkról, mit nevezünk kóros hajhullásnak és mit is tehetünk ellene!

Árukereső.hu