A bebeautil.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ. 
A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Termékek Menü

Szállítási információk

Íme egy kis segítség a Számodra legkedvezőbb átvételi mód kiválasztásához:

Megrendeléseket csak Magyarország területén áll módunkban teljesíteni. Megrendelésed átvételéhez a kövekező szállítási módok közül választhatsz:
- házhozszállítás MPL-lel,
- átvétel MOL Posta Ponton,
- MPL Csomagautomatánál,
- MPL Postán maradó,

- Pick Pack Ponton,
- Foxpost csomagautomatáknál,
- FoxPost Házhoz szállítás,

Kiszállítás várható ideje 3-7 nap.

1. A házhozszállítást az MPL munkatársai végzik hétköznapokon 8-17 óra között. A kiszállítás előtti napon küldünk egy értesítést arról, hogy másnap várható a csomag érkezése. A házhozszállítás díja az ország egész területén bruttó 1360 Ft, 20 000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan. Házhozszállítással történő kiszállításhoz kérjük, olyan címet adj meg, ahol a megadott intervallumban Te, vagy a megbízottad át tudja venni a küldeményt. Amennyiben a kézbesítő nem talál a megadott címen átvevőt, a megadott telefonszámon megpróbál időpontot egyeztetni veled. Amennyiben nem tud elérni, a csomag kézbesítését másnap ismét megkísérli. Ha a második alkalommal sem jár sikerrel, egy értesítőt hagy, amin a feltünteti, hogy melyik postán és meddig tudod személyesen átvenni a csomagodat. Utánvétes megrendelés esetén a futárnál készpénzzel tudsz fizetni.

2. Átvétel MOL Posta Ponton: országszerte több, mint 125 MOL kúton veheted át megrendelésedet. A szállítási módnál az „MOL Posta Pont” menüpontra kattintva, a megjelenő listából kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő átvételi pontot. A Posta Ponton történő átvétel díja bruttó 1130 Ft, 20000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes. A Posta Pont ügyfélszolgálata a csomag megérkezéséről e-mailben vagy SMS-ben értesít. A csomagodat az értesítést követően 5 napig veheted át. 

3. Átvétel MPL Csomagautomatánál: országszerte több tucat átvételi lehetőség forgalmas csomópontokban, a nap 24 órájában. A szállítási módnál az „MPL  Csomagautomata” menüpont alatt tudod kiválasztani a megfelelő átvételi pontot. Az átvételhez az átvevő telefonszáma és az SMS-ben vagy e-mailben kapott kód szükséges. A szállítási díj 1130 Ft, 20000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A Csomagautomatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

4. Átvétel MPL Postán maradó csomagok esetén: Országszerte több, mint 2500 Postahivatalban veheted át megrendelésedet. A szállítási módnál az MPL Postán maradó" menüpont kijelölésekor megjelenő listából választhatod ki a Neked leginkább megfelelő postahivatalt. A Postán maradó kézbesítés díja bruttó 1130 Ft, 20000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes.

5. Átvétel Pick Pack Ponton: országszerte 170 településen, 540 helyen lehet átvenni a megrendelt termékeket. A szállítási módnál az „Átvétel Pick Pack Ponton” menüpontra kattintva a megjelenő listából kiválasztható a megfelelő átvételi pont. A Pick Pack Ponton történő átvétel díja bruttó 990 Ft, 20000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes. A Pick Pack Pont ügyfélszolgálata a csomag megérkezéséről e-mailben vagy SMS-ben értesíti a Megrendelőt. Az átvételre az értesítést követő 5 napig van lehetőség. Elérhetőség: www.pickpackpont.hu 

6. Átvétel FoxPost Csomagautomatánál. Országszerte több tucat átvételi lehetőség a bevásárló központokban, azok nyitvatartási idejében. A szállítási mód kijelölésekor megjelenő listából kiválaszthatod a megfelelő átvételi pontot. Csomagodat 3 napig van lehetőséged átvenni. Az átvételhez az átvevő telefonszáma és az SMS-ben kapott kód szükséges. A FoxPost automatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, készpénzes fizetésre nincs! Az FoxPost automatára szállítás díj 825 Ft, 10000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A kiszállítás a feladás napjától számítva 2-3 munkanap.

7. FoxPost Házhozszállítással történő kiszállításhoz kérjük olyan címet megadni, ahol a megadott intervallumban át tudod venni a küldeményt. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a FoxPost sms-ben és email-ben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
Sikertelen kézbesítés eseténa FoxPost e-mail útján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.
A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a központi raktárba, majd visszaküldésre kerül a feladó számára.

A kiszállítás díja az ország egész területén bruttó 1320 Ft, 20000 Ft feletti megrendelés estén díjtalan. Az áru ellenértékét banki előrre utalással, vagy a futárnál készpénzzel utánvétben van lehetőség. A csomag kézbesítése a feladástól számítva 2-3 munkanap.

6. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Át nem vett megrendelést csak akkor áll módunkban újraküldeni, ha a vételárat és a kiszállítási díjat előzetesen átutalod.
Sikertelen kézbesítés esetén az oda-vissza szállítás díját jogunkban áll áthárítani 
a Megrendelőre!

Árukereső.hu