A bebeautil.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ. 
A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Menü

Szállítási információk

Íme egy kis segítség a Számodra legkedvezőbb átvételi mód kiválasztásához:

Megrendeléseket csak Magyarország területén áll módunkban teljesíteni. Megrendelésed átvételéhez a kövekező szállítási módok közül választhatsz:

- Házhozszállítás GLS-el,

Átvétel GLS Csomagponton,
- Foxpost csomagautomatáknál

Választható fizetési módok:

FoxPost: Előreutalás, utánvét bankkártyás fizetéssel

GLS házhozszállítás és csomagpont: Előreutalás, utánvét bankkártyás fizetéssel és készpénzzel

Kiszállítás várható ideje a rendelés leadását követően 2-7 munkanap.

Szállítási díjak:

Szállítási mód Szállítási díj Ingyenes szállítás
FoxPost Csomagutomata 1050 Ft 15 000 Ft-tól 
GLS Házhozszállítás 1490 Ft 20 000 Ft-tól 
GLS Csomagpont 1490 Ft 20 000 Ft-tól 


1.
A házhozszállítást a GLS futárszolgálat munkatársai végzik hétköznapokon 8-17 óra között. A kiszállítás díja az ország egész területén bruttó 1490 Ft, 20 000 Ft feletti megrendelés estén díjtalan. Az utánvét összegét a futárnál kézpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. Futárszolgálattal történő kiszállításhoz kérjük olyan címet adj meg, ahol a megadott intervallumban át tudják venni a küldeményt. A csomag feladásakor a GLS futárszolgálat e-mailben értesítést küld, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kapsz a futárszolgálattól. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy másik időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatod a csomag átvételét.

A GLS SMS-ben tájékozt a csomag kézbesítésének reggelén, emiben tájékoztat a csomagod azonosítószámáról, a kézbesítés várható idejéről, az utánvét összegéről és a futár elérhetőségéről. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, csomag kézbesítését másnap ismét megkísérli. A sikertelen kiszállítási kísérletek után a csomag visszaküldésre kerül. A megrendelés újra küldése kizárólag a vételár és a kiszállítási díj előzetes átutalása ellenében történhet. A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 1-2 munkanap. Házhozszállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. 

2. Átvétel GLS Csomagponton - 270 településen több mint 650 átvevőhely. A megrendelt csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki. A kiszállítás díja az ország egész területén bruttó 1490 Ft, 20 000 Ft feletti megrendelés estén díjtalan. A címzettnek a futárszolgálat SMS-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállította a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. GLS Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles. A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 1-2 munkanap!

3. Átvétel FoxPost Csomagautomatánál. Országszerte több tucat átvételi lehetőség a bevásárló központokban, azok nyitvatartási idejében. A szállítási mód kijelölésekor megjelenő listából kiválaszthatod a megfelelő átvételi pontot. Csomagodat 3 napig van lehetőséged átvenni. Az átvételhez az átvevő telefonszáma és az SMS-ben kapott kód szükséges. A FoxPost automatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, készpénzes fizetésre nincs! Az FoxPost automatára szállítás díj 1050 Ft, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.  A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 1-2 munkanap.

4. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Át nem vett megrendelést csak akkor áll módunkban újra küldeni, ha a vételárat és a kiszállítási díjat előzetesen átutalod.
Sikertelen kézbesítés esetén az oda-vissza szállítás díját jogunkban áll áthárítani 
a Megrendelőre!

Árukereső.hu