A bebeautil.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ. 
A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Menü

Szempillaspirál

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: puroBio

Te döntessz a hatásról! Egy szempillaspirál, kétféle hatás. Egy testes, szuperfekete és burkoló textúra, amely ÁLOMSZERŰVÉ varázsolja a szempillákat! Erre a szempillaspirálra egyszerűen nem hat a gravitáció, ahogy megemeli és begöndöríti a szempillákat. Szilikonos spiráljának köszönhetően a festék egyenletesen terül el a pillákon, és még a legkisebb és legvékonyabb szempillákat is befedi, szuperpontos hatást biztosítva.

Kiszerelés: 10 ml

3.730 Ft
1
Gyártó: puroBio
Göndörítő és hosszabbító szempillaspirál. A PuroBio Cosmetics Impeccable Mascara szempillaspirálja begöndöríti és kivételesen hosszúra nyújtja szempilláit. Organikus hidrolizált bambusztartalma megerősíti és újraépíti a szempillákat.
Gazdag textúrája és mélyfekete színe természetes hatást kölcsönöz a szempilláknak. Ívelt spiráljával különösen egyszerű a felvitele, megemeli és definiálja szempilláit, miközben begöndöríti és meghosszabbítja őket.
2.390 Ft
1
Gyártó: Sante Dekor
A speciális formula biztosítja a szempillák sűrűségének növelését, és a növényalapú szén-pigmentek különösen intenzív fekete színt eredményeznek. A kefe csúcsán a kisebb szálak, a finom szempillák festésére tökéletesen alkalmas, miközben felemeli őket. A kefe finom, egyedülálló formájú szállai 180 °-ban elfordulnak. Kontaktlencsét viselőknek ajánlott, szemészetileg tesztelt! Kármin mentes. Natrue által minősített, biotermesztésből származó összetevőkkel készült, vegán, natúrkozmetikum.
Kiszerelés: 10 ml
2.395 Ft 1.437 Ft
Előrendelhető
Árukereső.hu