A bebeautil.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ. 
A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Menü

Szempilla

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: NOTE
Elképesztően hosszú és göndör szempillákat biztosító spirál. E-vitamin tartalma táplálja és hidratálja a szempillák töveit. Parabén és állatkísérlet mentes, vegán kozmetikum.
3.685 Ft
Rendelhető
Gyártó: NOTE

A NOTE Ultra Volume szempillaspirál ragyogó, egyenletes fekete színt, látványosan dúsabb és hosszabb hatást kölcsönöz szempilláidnak. Különleges keféje úgy lett kialakítva, hogy minden szálat különválasszon a többitől, miközben tőből emeli meg és egyben színezi azokat. Használatával mindig a legjobb formádat mutathatod és nem kell többé tartanod az összetapadt, csomós szempilláktól.

Kiszerelés: 6 ml

3.685 Ft
Rendelhető
Gyártó: puroBio

Te döntessz a hatásról! Egy szempillaspirál, kétféle hatás. Egy testes, szuperfekete és burkoló textúra, amely ÁLOMSZERŰVÉ varázsolja a szempillákat! Erre a szempillaspirálra egyszerűen nem hat a gravitáció, ahogy megemeli és begöndöríti a szempillákat. Szilikonos spiráljának köszönhetően a festék egyenletesen terül el a pillákon, és még a legkisebb és legvékonyabb szempillákat is befedi, szuperpontos hatást biztosítva.

Kiszerelés: 10 ml

3.730 Ft
1
Gyártó: puroBio
Göndörítő és hosszabbító szempillaspirál. A PuroBio Cosmetics Impeccable Mascara szempillaspirálja begöndöríti és kivételesen hosszúra nyújtja szempilláit. Organikus hidrolizált bambusztartalma megerősíti és újraépíti a szempillákat.
Gazdag textúrája és mélyfekete színe természetes hatást kölcsönöz a szempilláknak. Ívelt spiráljával különösen egyszerű a felvitele, megemeli és definiálja szempilláit, miközben begöndöríti és meghosszabbítja őket.
2.390 Ft
1
Árukereső.hu